tirsdag 22. mai 2012

Markedsseminar, tradingkurs og årsmøte


Kjære medlem!

(1) Aktuelt markedsseminar, EuroInvestor - tirsdag 29. mai, Høyres Hus, Oslo


Norges nye finansportal inviterer til høyaktuelt markedsseminar med mange spennende foredragsholdere før sommeren starter! Vi har vært så heldige å få tak i et begrenset antall plasser til Aksjonærforeningens medlemmer – så her gjelder «førstemann til mølla»-prinsippet. Info om program og påmelding finner du i vedlagte pdf-fil, samt nederst i denne mailen. 
Et nytt investorverktøy - Cockpit - vil bli presentert av EuroInvestor, og tre av Norges dyktigste foredragsholdere vil snakke om verdensmarkedet, aksjemarkedet og anbefalinger i disse stormfulle markedstidene. Benytt anledningen til å treffe eksperter og likesinnede! For mer informasjon, se nedenfor.

(2) Kveldskurs i aksjetrading, Investech - torsdag 7. juni - hotell Continental, Oslo

Inviterer til kveldskurs i aksjetrading. Kurset gir deg et godt grunnlag for forvaltning av egen portefølje med grunnlag i teknisk aksjeanalyse og Investtechs verktøy. Du vil få forslag til hvilke kriterier porteføljen kan settes opp etter, og bli bevisst viktigheten av å gjennomføre gode handler i tillegg til å velge de riktige aksjene. Synes du det lyder spennende så kan du melde deg på her.

(3) Aksjonærforeningens årsmøte - mandag 18. juni, Arbinsgate 11

Innkalling med sakspapirer vil være tilgjengelige på foreningens hjemmeside fom 1. juni. Påmelding til post@aksjonaerforeningen innen torsdag 14.juni.Her er programmet for EuroInvestors markedsseminar som finner sted i Høyres Hus, Oslo, tirsdag 29 mai:
17:00 Registrering
17:15 Introduksjon av Euroinvestor og Cockpit v/CEO Jeff Saul
17:45 «Eurokrisen – langt fra over» v/Per Valebrokk, adm.direktør. E24
18:30 Pause
18:45 «Markedssyn og anbefalinger» v/Stig Myrseth, adm.direktør. Dovre Forvaltning
19:30 «Ny nedtur i økonomi og markeder?» v/Harald Magnus Andreassen, sjeføkonom Swedbank First Securities
20:15 Canapeer og mingling

Påmelding: Send fullt navn og bekreftelse på deltagelse til: E-post: kk@euroinvestor.com
Eller ring: Telefon: +45 24 25 98 05

Test Cockpit selv før seminaret ved å trykke her!
Fyll bare inn email og passord, bekreft passordet i email og så er du logget inn! Plattformen er 100% GRATIS.3 kommentarer: